Thursday, April 29, 2010

EmmGeee

Eilne morning glory tripp, mis osutus väga meeldivaks minu jaoks:
Nii, koolis oli vaid üks tund, tulin koju, et tellida seemneid, mis ammu meeles mõlkusid. Siis avastasin, et tegelikult see seemnepood asub minu kodust 50m kaugusel. Mõeldud - tehtud, omandasin sealt 6 pakki. Kokku oli kuskil 210 seemet, vähe natuke, kuid okei, ei viitsinud tagasi minna. Närisin siis neid tõpraid ning neelasin alla, kuni otsa said. Otsustasin sõbrale helistada, et äkki liitub ka.
Tüüp oligi nõus, läks tal aega umbes tund, ning seemned hakkasid vaikselt tööle, kuid vaikselt, ei midagi märkimisväärset. Sõin ise ka mingi 35 seemet peale ning läksime poodi, et osta juua. Seal hakkas asi kergelt naljakaks kiskuma, õigemini ma lihtsalt rämedalt irvitasin seal poes. Hakates järjekorda minema kammis see, et mingi mutt lihtsalt jooksis ostukäruga ette, et enne mind saada oma kaup kätte. Siis hakkasin kuulma seda kassamasina piiksumist, samal ajal tuli uksest rahvast sisse, uks kääksus ja masin piiksus, nagu mingi hiiglaslik robot liiguks, sain läbi naeru poest välja ja hakkasime ühika poole kõndima, sest õues oli lihtsalt hea ilm. Passisime natuke jõe ääres, toime oli midagi tugeva kanepi buzzi sarnast, samas sõbral hakkas pask. Otsustasime et lähme ühikasse natukeseks, minul hakkas järjest lõbusam. Sõber aga vaevles kõhuhädade käes, ketti küll ei tõmmanud, kuid oli pikali.
Mul hakkas kerge värvide mäng pihta, sõber aga oli ikka agoonias, otsustasin, et tuleb õue minna. Sõber ei tulnud, ning arvasin, et olengi jälle üksi nagu happe tripi ajal ning tripp läheb putsi. Okei, pohui, kõndimine oli juba päris raske ja normaalsena käitumine ka. Jõudsin koju, mõne minuti jooksul helistas sõber, et tal hakkas parem ja tuleb ka mu juurde.
Tüüp jõudiski, viskasime mõlemad pikali ja siis hakkas tõeline disko pihta. Värvidemäng, hull naer, sulavad seinad, ning laelamp, mis mööda lage suvalistes kohtades ringi chillis. Vägameeldiv. Samal ajal mingid tol hetkel eriti sügavamõttelise vestlused ja eufooria, sest maailm tundus nii kuradi hea lihtsalt. Samal ajal hakkas päike loojuma, kuradi ilusad olid kõik värvid, samal ajal majaseinad virvendasid. Mina nägin, et üks poiss jalutab palliga, jalutusrihm pallil kaelas, sõber aga nägi üldse, et asi on vastupidi - pall on poiskese jalutama viinud. Kuulasime muusikat, vahel muusika aeglustus, siis kiirenes, visuaalid sõltusid muusikast jne, vahepeal ei rääkinud millestki, vajusime mõlemad mingisse individuaaltrippi. Samal ajal oli kõht tühi, niiet otsustasime süüa ära paki viinereid. Kuradi perses, kui head need olid, kuna käis mingi diip trummikolin, siis tekkis täpselt mingi ürgne dzunglis olemise tunne, nagu järaks mingit liha pärismaalase kombel. Tasapisi hakkas tripp hääbuma, ronisin teki alla, rääkisime veel. Siis sõber läks koju. Ma mõtlesin, et niikuinii hakkab sama nuss pihta nagu happega, et magada ei saa ja vahin hommikuni üliväsinuna mustreid - aga oli vastupidi, vajusin koheselt sügavasse unne ning tundsin end täna täiesti väljapuhanuna ning hästi.

No comments:

Post a Comment